Gadis D4kwa Temui Piring Terbang Milik Makhluk ₳sing

FLAGSTAFF, Ariz0na – Penemuan mist3ri seakan-akan piring terbang milik makhluk as1ng yang ditemui 0leh Seorang wanita dari negeri Ariz0na, Amerika Syarikat (AS).

Dia mend4kwa telah menemui piring terbang milik makh1uk as1ng di laman belakang rumahnya, lap0r akhbar Daily Star UK, kelmarin.

Ally Murray berjaya menarik perhatian pengguna media s0sial apabila memuat naik gambar 0bjek Terbang Tidak Dikenali (UF0) berbentuk bulat di akaun Tik.T0knya.

“Saya rasa m4khluk ₳sing berminat dengan laman belakang rumah saya dan mengambil keputusan meninggalkan kenderaannya di sini,” tulis Murray.

Murray turut meminta mana-mana pengikutnya menjelaskan kegunaan atau fungsi UF0 tersebut kerana dia sendiri tidak pasti apakah sebenarnya 0bjek berkenaan.

Namun begitu, kebanyakan netizen meluahkan rasa tidak percaya dengan gambar UF0 itu dan beranggapan ia sebenarnya dua piring satelit lama yang dicantum untuk kelihatan seperti piring terbang.

“Saya tidak percaya itu adalah UF0. Ia mungkin hanya dua piring satelit lama yang dicantum bersama,” tulis se0rang pengguna media s0sial.

– Agensi

sumber: kosmo

Pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum memberikan sebarang k0men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini.

PERHATIAN: Pihak Admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*