(VIDE0): Ibu Bers₳lin Selang 2 Bulan, B₳YI L₳HIR Meng∈jutkan Orang Ramai

Sesuatu yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Seorang Wanita yang telah melahirkan bayi dalam masa selang 2 bulan. Dalam video dibawah wanita ini menjelaskan bagaimana ini boleh berlaku.

MUM mengetahui untuk melahirkan anak memerlukan sekurang-kurangnya 7 bulan atau 9 bulan bagi mencapai tempoh matang.

Bagaimanapun, lain pula yang berlaku kepada se0rang wanita ini apabila melahirkan dua anak dalam jarak masa hanya dua bulan.

Dek kerana itu, Annisa, 25, kini menjadi perbualan hangat dunia dan menc∈tuskan tanda tanya bagaimana kejadian itu b0leh berlaku.

Annisa yang baru melahirkan anak dua bulan lalu dikatakan menyedari hal itu selepas ti.ba-ti.ba s4kit perut sebelum melahirkan seorang lagi bayi.

Dia mulanya melahirkan bayi lelaki ketika gerhana matahari penuh pada 9 Mac lalu di sebuah pusat perubatan.

Namun selang dua bulan kemudian, Annisa tiba-tiba s4kit perut dan tidak lama selepas itu dia melahirkan se0rang lagi bayi perempuan pada 7 Mei lalu.

Ketika itu, Annisa dilaporkan tidak sempat ke h0spital dan kelahiran keduanya itu dibantu 0leh se0rang bidan.

Menurut Annisa, selepas beberapa hari kelahiran bayi pertamanya, dia sudah kembali menjalani rutin hariannya dengan mengambil upah mencuci pinggan dan menjual kuih.

“Saya sangat terk∈jut kerana tidak sangka sekali lagi melahirkan anak dalam temp0h yang sangat singkat ini.

“Namun, saya tetap bersyukur dan berusaha untuk membesarkan anak-anak saya dengan sempurna,” jelasnya.

Dalam pada itu, wanita ini ternyata mempunyai kisah du.ka kerana kini bergelar ibu tunggal setelah suami menc∈raikannya ketika dia sedang h4mil enam bulan. Wanita ini berasal dari P0lewali, Ind0nesia

0leh itu, Annisa kini tinggal bersama keluarganya di Desa Karama, Kecamatan Tinambung.

Bayi lelaki pertamanya diberi nama Dava Putra Gerhana, manakala nama bayi kedua perempuan diberi, Devi Putri Inayah.

LIHAT VIDEO DIBAWAH:

Sementara itu, se0rang pakar di h0spital Majene, Sulawesi Barat, Dr Zulfatma menyifatkan keadaan yang dialami Annisa adalah tidak mustahil, tetapi sangat jarang berlaku.

“Kemungkinan Annisa meng4ndung anak kembar daripada dua telur yang membentuk dua janin dengan dua tali pusat dan dua selaput ketuban.

“Bayi pertama ini lahir tidak cukup bulan, tetapi bayi kedua tetap berada di dalam r4him dan dilahirkan apabila sampai temp0hnya,” katanya.

D0kt0r tersebut juga tidak t0lak kemungkinan bahawa d0kt0r yang menyambut kelahiran pertama Annisa g4gal mengesan satu lagi b4yi berada di dalam r4him wanita itu.

sumber– MYNEWS

Pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum memberikan sebarang k0men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini.

PERHATIAN: Pihak Admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*