(VIDE0): TERKINI “Belum L₳nggar Lagi La”Benda B0leh Bincang Kenapa Nak Bel₳sah Terus”

Satu rakaman video tular di media s0sial berdurasi 3 minit 38 saat menunjukkan insiden perg4duhan melibatkan pengguna jalan raya tular di media sosial Fb sejak malam tadi. Lihat vide0 penuh dibawah. Tengok tindakan perempuan baju kuning tu, nampak sangat g4nas ye..

Dalam Vide0 tersebut pada awalnya memaparkan berlaku pertik4man lid4h antara pemandu kereta jenis Per0dua Myvi dengan pemandu dan penumpang kenderaan pelbagai guna (MPV) jenis Per0dua Alza.

Kejadian dipercayai berlaku di Pasir Tumb0h, pertengk₳ran ini mungkin tercetus akibat, apabila kedua-dua buah kereta itu hampir terlibat dalam kem4langan.

Ber₳ng sewaktu berlaku pertengk4ran antara mereka, pemandu kereta jenis Per0dua Myvi itu telah menend₳ng bahagian MPV Per0dua Alza sehingga menyebabkan pemandunya hil4ng s₳bar.

Insiden itu telah menyebabkan berlaku perg4duhan antara mereka malah s4lah seorang penumpang wanita MPV tersebut yang bertudung turut sama memvkul pemandu kereta Per0dua Myvi.

INI ANTARA REAKSI NETIZEN:

“Tak fair nak judge sbb tak tau punca. Yang nampak mamat baju kelabu tu terus nak sepak kereta Alza. Tapi yg laki2 tu nak berg₳sak l₳ntak lah. Mas4lahnya yg pmpuan dress kuning tu tak boleh dok tepi senyap2 ke. Heboh jugak dia pun nak acah2 pandai tibai org”

“Budak budak je k0men 1 by 1. percayalah bila korg da dewasa nanti, dunia realiti tak sama mcm dlm skolah. dah x da istilah 1 by 1. bila dah m4rah ada geng mmg akan beduk ramai2 sbb nak bg pengajaran bukan nak tunjuk sapa lagi kuat.”

“Belum buk kat luar ring bukanya ada pengadil nak kira 1 2 3 mcm dlm wwe. Dorg bertum buk sebab n₳fsu am₳rah dah menggelegak. Faham ya adik adik…lepas ni x yah k0men gajah pun m4ti apa semua tu. nampak sangat x matang”

“baju kuning tu mau pegang jagn lepaih pu ki mak tak padan dgn perempuan pakai tudung macm puki lagiii siye ger4m tegokkkk ni la akhir zaman nabi kata seperti b0ng0l² unta nahh tegok la”

Perg₳duhan itu berjaya dileraikan oleh orang ramai dan pengguna jalan raya lain yang berada di kawasan tersebut.

LIHAT Vide0 DIBAWAH:

K0sm0! sedang mendapatkan maklumat lanjut daripada pihak p0lis berhubung kejadian tersebut.

Sumber : K! ONLINE

Pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum memberikan sebarang k0men anda disini. Pihak SINAR BAYU juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*