(VIDE0): INilah Penjelasan Sebenar Bekas Tent3ra Yang Dipenj4ra Meneroka Tanah Kerajaan, “Saya Hanya Dicas Memasuki”

“Saya Baru Ditꭎduh Memasuki Kena Penj4ra 2 Tahun, d3nda rm50k”. LIHAT VIDEO PENJELASAN DIBAWAH. APA PENDAPAT ANDA TENTANG APA YANG DIA TELAH KATAKAN  INI.

BEKAS TENT3RA CER0B0H TANAH DID3NDA DAN DIPENJ4RA.,AKHIRNYA BERSUARA*

*KERAJAAN KENA PASTIKAN PENCER0B0H CINA BUKAN SAJA DIH4LAU KELUAR, MEREKA WAJIB DI HUKUM D3NDA DAN PENJ4RA MENGIKUT UND4NG2 YG ADA. JANGAN BEKAS T3NTERA SAHAJA DI KENAKAN HꭎKUMAN K3RAS, PU4K2 CIN4 INI DILEPASKAN!!!*

INI ANTARA REAKSI NETIZEN:

“Terbaik  t0k h4pus rasu4h dan pengkhi4nat bangsa agama dan negara terlalu byk dah lama meyusahkan rakyat Malaysia dan anak2 cucu2 kte t0k,
terbaik t0k”

“Sy sokong apa yang mereka ni ckp.tp S0P t0l0ng jaga bang.kita ni masih c0v 19 lgi.duk rapat2 mcm tu.hmm..”

“Suda 20 tahun pokok durian pun Suda besar, Baru nampak ke ITU tanah h4ram?”

“Makin menjadi2 puak tu skrg… Jgn bg muka. S4lah tetap s4lah”

“biase la pjabt tnah dh biase mkn suap..mlayu mnede duit nk mer4suah org .mlayu jnis d0g g0vt ni mang kjenye mkn suap daridpe sepet..”

“Kenapa pihak p0lis yang x tahu apa2 selalu jadi m4ngsa keadaan??selalu dijadikan tempat untuk dilepaskan maki4n??tempat untuk menunjukkan kekuas4an jawatan yang dipegang???”

“dan selalu pihak p0lis diberikan mas4lah yang timbul sedangkan semasa kesenangan dua2 pihak ni x dipanggil p0lis untuk meraihkan kejayaan tersebut???”

“aku salute pihak p0lis sebab mereka lah yang paling berkebolehan dari segi macam untuk menjalankan tugas…tiada jabatan lain yang mampu kerja seperti pihak PDRM ni”

“Nak sangat2 lihat adanya campur tangan dari PIHAK ISTANA dlm hal2 yg melibatkan pencer0b0han tanah ni…jgn berat sebelah…yg s4lah tetap s4lah…huku man MESTI dikenakan pada PES4LAH…Jgn guna kuasa PENG4MPUNAN pd PES4LAH pencer0b0han tanah hutan simpan…
s3dih tgk kaum kita ditind4s di bumi M’sia ni…

“Jangan sampai veteran2 t3ntera yg berkepakaran dalam macam2 bidang ni bertindak diluar kawalan. S4bar ada batasnya. Ingat sikit pemimpin2 yg ada kat malaysia ni, memang diorang dah bersara. Tapi ilmu penuh didada.”

“20 -30 Tahun Cer0b0h n Usahakan Tanah Kerajaan Baru Sekarang Nak bertindak…T0l0ng T4ngkap Sekali Bapa PENY4MUN BAPA PER4SUAH TALI BARUT N KUNCU2 KE muka peng4dilan. Jgn nk Backup2 kr0ni. Hapuskan Melayu yg Mkn R4suah kt Muka bumi Malaysia ni.”

LIHAT VIDE0 DIBAWAH:

sumber: fb Daeng

Pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum memberikan sebarang k0men anda disini. Pihak AKbar Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*